Velkommen til min blog

Jeg er glad for, at du kigger forbi.

Dette er en typisk DIY-kreablog med forskellige ting. Mange af dem kan man hygge med at lave der hjemme sammen med ungerne. Jeg samler gerne ungerne eller inviterer et par veninder til kreativ-eftermiddag. Det er en super hyggelig måde at mødes ☺ Yderligere kan der fra tid til anden snige sig et indlæg ind omkring ting og forhold, der bare har fanget min opmærksomhed ☺

Du er meget velkommen til at lægge en hilsen ♥

---
I am glad that you are visiting.

This is a typical DIY creative blog with various things. Many of them you can make at home with the kids. I like to gather my kids or invite a few friends to creative-afternoon. It's a super nice way to be together ☺Additionally, from time to time, there will be post about things and situations that just caught my attention, and I would like to share ☺

You are very welcome to comment on the posts

onsdag den 17. november 2010

Fra gl. medlemsblad til blyantholder

Her er det et gl. medlemsblad fra fagforeningen der har fået ny funktion som blyantholder.

"Et man tager": Et blad, saks og lim

"To man gør": Den er lavet af to teknikker.
Bunden er nogle sider der er foldet gentagende gange til en højde på ca. 1 cm og derefter kørt rundt i en cirkel og limet. Denne youtubevideo viser det i et større projket.

http://www.youtube.com/watch?v=LC47sJRHQF0

Coveret var af lidt kraftigere papir og derfor ideelt til at lave stabiliseringsstykket til siderne. Og det er bare at folde det i den ønskede sidehøjde og lim.

Udenpå har jeg taget side på side på side på side.... og rullet dem stramt til små ruller og limet dem på."Tre og det bliver": En blyantholder eller i større en "rodekasse"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar